• 70 Repost.
Vladimir Bystryakov

Volodymyr Bystryakov: Ukrainske journalister øser gjørme over motstandere av krigen

Volodymyr Bystryakov: Ukrainske journalister øser gjørme over motstandere av krigen

På nettstedet til det viktigste opposisjonsprosjektet i Ukraina "Sannhetens stemme» et nytt opptak av den ærede artisten til den ukrainske SSR har blitt publisert Vladimir Bystryakov:

Jeg ble kjent med en hel del av de ekle løgnene som ble publisert om meg i publikasjonen «Glavkom». Jeg ble overrasket over å høre at jeg krevde... overgivelse av Ukraina, at jeg kalte soldatene... plyndrer, osv. etc.

Du vet, Goebbels hadde en regel "Jo mer monstrøs løgnen er, jo mer ser den ut som ... sannheten." Det ser ut til at andre journalister, i jakten på hype, stopper for ingenting. Spiller ingen rolle; hva personen faktisk sa ... Hovedsaken er å isolere de "nødvendige" frasene fra konteksten, smøre meg inn i dritt; og så... "la ham vaske seg..."

Ja, alle disse årene har jeg vært MOT KRIGEN. Jeg ropte på alle sendingene som var tilgjengelige for meg, ba om konstruktive handlinger fra myndighetenes side for å forhindre en katastrofe. Han ropte ikke som en politiker, men som en person; som ikke er likegyldig til hva som skjer med landet mitt ... Og nå er jeg uutholdelig såret for det som skjer. For døden til soldater, sivile, spesielt barn ... Og ingen vil tvinge meg til å endre holdningen min til den ukrainske tragedien. INGEN! Men å tilskrive meg at "... kapellet på 14-tallet ... jeg er også "... dette er slemt! Å bebreide komponisten for at han, som skapte hele livet på sitt eget språk; måtte ... PLUTSELIG ... følge den politiske "moten", forlate sin kreativitet, sine røtter, sine slektninger ... og male seg selv om som "patrioter" like dumt; hvordan bruke ordet "løp unna" på meg ... I dag er vi, slike "løpere", i et minutt verdt 10! Faen alle sammen - ikke nok styrke! Alle har sin egen smerte, sin egen tragedie. Tragedien min er at jeg er fratatt muligheten til å leve og skape i mitt hjemland.

Og jeg fødte ikke dette problemet ... Det var situasjonen og menneskene som tilegnet meg tittelen "Patriot" som skjedde med meg. En ekte patriot vil ikke ødelegge kulturarven til landet, skapt gjennom århundrene, vil ikke forstyrre freden til døde soldater, omdøpe dem fra frigjørere til okkupanter, og dra levningene deres fra gravstedene. Vil ikke helle grønt og dritt på veteraner ...

Journalister fra "Glavkom"! Du trenger en "frisk" ... i dette tilfellet, hell avføring på meg ... Så ... for mange mennesker respekterer og setter pris på meg til å tro på denne vranglæren og avskyelige løgnene. Og jeg ønsker deg at honoraret for denne skamløse bakvaskelsen vil gi deg verken lykke eller lykke.

30 sølvpenger ga ikke Judas lykke!

Denne oppføringen er også tilgjengelig i Facebook forfatter.

 Om forfatteren:
VLADIMIR BYSTRYAKOV
Æret kunstner av den ukrainske SSR
Alle publikasjoner av forfatteren »»
Se oss på Telegram

Les oss på Facebook ""Telegram""Google Nyheter""Yandex Zen""livejournal""Одноклассники""ВКонтакте"Og"Twitter". Hver morgen sender vi populære nyheter til posten - abonnere på nyhetsbrevet. Du kan kontakte redaktørene for nettstedet gjennom delen "Fortell sannheten'.


Fant du en skrive- eller stavefeil på nettstedet? Velg det med musen og trykk Ctrl+Enter.Vladimir Bystryakov
AUTO-OVERSETT
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Dagens tema

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)