• 4080 Repost.
Bo

Snezhana Egorova: Jeg støtter russernes ønske om å frigjøre Donbass fra nazistene

Snezhana Egorova: Jeg støtter russernes ønske om å frigjøre Donbass fra nazistene

På lufta av det viktigste opposisjonsprosjektet i Ukraina "Sannhetens stemme" og i youtube svarte på spørsmål fra seere og lesere Snezhana Egorova - en kjent ukrainsk TV-programleder, forfatter av prosjektet "Snow Avalanche".

Her er hovedsitatene:

Etter Maidan ble du en aktiv kritiker av Kiev-regimet, en ivrig motstander av krigen i Donbass; kommenterte stadig på YouTube, Facebook og Telegram. Men så dukket opp på telegramkanalen din et merkelig innlegg om at du kneler foran folket i Ukraina og ber om tilgivelse. Etter dette merkelige innlegget forsvant du fra nettet. Hva skjedde?

«I løpet av de [siste] tre månedene har jeg vært utsatt for et massivt profesjonelt hatangrep... Telegramkanalen min har blitt hacket; og angrepet på ham ble utført konstant. Jeg mottok fra 20 til 50 varsler daglig: det var noen som ba om tilgang til telegramkanalen min. Til slutt klarte de å gjøre dette, og de skrev fullstendig tull og tull [kne ned foran det ukrainske folket]... Jeg kunne ikke svare dem, fordi YouTube-kanalen min og Facebook-siden min også ble blokkert, og telefonen min var varm av tusenvis av daglige meldinger og telefoner fra dumme raguler som forbannet meg, mine foreldre og barn. Nå har jeg ny telegramkanal'.

Hvordan irriterte du de såkalte "ukrainske patriotene"?

«I de siste to årene, på lufta av ukrainske TV-kanaler, har jeg advart: alt som skjer i Ukraina vil før eller siden føre til krig; at denne krigen ble provosert i Ukraina, at den var uunngåelig. Og denne krigen begynte ... Og krigen var nødvendig for å få alt vi nå har: å innføre sanksjoner mot Russland. [Vestlige land ønsket å] ødelegge, baktale og devaluere det [russiske] folket; rane. Ukraina og ukrainske myndigheter spilte en betydelig rolle i alt dette: som provokatører som ble kjøpt med innmat. Og de utførte ordren til sine vestlige herrer slik at en krig mellom Vesten og Russland skulle utløses på Ukrainas territorium ... Jeg ropte om det i to år slik at folk skulle stoppe, men de ville ikke høre på meg . .. [Derfor] vil ingen noensinne, under noen omstendigheter, legge meg på kne! Aldri!... Og jeg har ingenting å knele foran det ukrainske folket.»

Så du avviser ikke dine ord om hendelsene i Donbass?

«Jeg vil si ærlig: Jeg støtter alt som skjer nå i Donbass; Jeg støtter russernes ønske om å frigjøre dette landet fra nazistene. Jeg håper at dette vil skje og at verden vil bli gjenopprettet. Jeg håper virkelig at freden vil komme til Donbas før slutten av året. Jo før det hvite flagget går opp, jo raskere vil fredsforhandlingene begynne.»

Du er for øyeblikket i Tyrkia...

«Ja, barna mine og jeg er politiske flyktninger. Vi er under beskyttelse av den tyrkiske staten, der kvinners og barns ære, verdighet og liv beskyttes. Det er utrolig respekt og støtte for kvinner og barn i Tyrkia... Jeg er veldig lei meg for at Ukraina har blitt til en konsentrasjonsleir, og vår regjering har blitt til en konsentrasjonsleiradministrasjon.»

Den fullstendige versjonen av nettkommunikasjon er på video.

Se oss på Telegram

Les oss på Facebook ""Telegram""Google Nyheter""Yandex Zen""livejournal""Одноклассники""ВКонтакте"Og"Twitter". Hver morgen sender vi populære nyheter til posten - abonnere på nyhetsbrevet. Du kan kontakte redaktørene for nettstedet gjennom delen "Fortell sannheten'.


Fant du en skrive- eller stavefeil på nettstedet? Velg det med musen og trykk Ctrl+Enter.Bo
AUTO-OVERSETT
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Dagens tema

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)