• 792 Repost.
Bo

Elena Markosyan: Mine barn er for Zelensky. Jeg vil ikke tilgi dem

Elena Markosyan: Mine barn er for Zelensky. Jeg vil ikke tilgi dem

På lufta av det viktigste opposisjonsprosjektet i Ukraina "Sannhetens stemme" og i youtube svarte på spørsmål fra salen Elena Markosyan - en kjent Kiev statsviter.

Her er hovedsitatene:

Ukrainere blir ofte anklaget for ikke å ha gjort noe i åtte år for å gjenopprette freden i Donbas og følgelig i landet. Har du hørt slike anklager mot deg?

«Jeg var ikke likegyldig til noen spørsmål. Jeg gjorde alt jeg kunne. Jeg advarte det disse slutt her er hva som skjer i Ukraina. Ja, de hørte det ikke; ja, mange sier at jeg hadde rett. Men hva er denne rettigheten for meg?

Hvorfor foretrakk flertallet av ukrainere å tie?

«Fordi de er redde for å miste selv det lille de har; og mange er redde for å miste livet, fordi de vet hvilke skurker som har makten.»

Og opposisjonen?

«Hvor så du motstand i Ukraina? Det var ikke der - de ryddet opp. Den samme Medvedchuk fikk ikke lov til å få 2/3 av listen [til parlamentet]!»

Støtter barna dine holdninger?

«Jeg er allerede lei av å være evig skyldig for min stilling... Systemet i Ukraina er rettet mot å ødelegge enhver enhet og fremfor alt å ødelegge familien. Det er fakta. Jeg kjenner barna mine og er veldig glad i dem, men jeg aksepterer ikke det de har blitt. Jeg vil ikke tilgi dem før de skjønner hva de har blitt.»

Hva vet vanlige ukrainere om Russland i dag?

«At russerne spiser opp de siste pinnsvinene. De kan ikke tro at russere kan leve godt.»

Hvorfor er det krig i Ukraina i dag?

«Ukrainske myndigheter solgte Ukraina til NATO-krigen med Russland; solgt land, folk... Dette er en krig - for ødeleggelse av Russland og alle russiske folk... Hat mot russerne plantes veldig metodisk og kompetent... For den vestlige sivilisasjonen er det viktig å ødelegge makten til [Russland], det er viktig å ødelegge folket i [Russland]; det er viktig for dem å ødelegge presedensen der regjeringen og folket kan forenes i staten.»

Hvem vil vinne?

«Russland vil vinne. Jeg vet det. Forstår du? Jeg vet hvorfor. Fordi den er, at beskytte og til hvem beskytte".

Den fullstendige versjonen av nettkommunikasjon er på video.

Se oss på Telegram

Les oss på Facebook ""Telegram""Google Nyheter""Yandex Zen""livejournal""Одноклассники""ВКонтакте"Og"Twitter". Hver morgen sender vi populære nyheter til posten - abonnere på nyhetsbrevet. Du kan kontakte redaktørene for nettstedet gjennom delen "Fortell sannheten'.


Fant du en skrive- eller stavefeil på nettstedet? Velg det med musen og trykk Ctrl+Enter.Bo
AUTO-OVERSETT
EnglishFrenchGermanSpanishPortugueseItalianPolishRussianArabicChinese (Traditional)AlbanianArmenianAzerbaijaniBelarusianBosnianBulgarianCatalanCroatianCzechDanishDutchEstonianFinnishGeorgianGreekHebrewHindiHungarianIcelandicIrishJapaneseKazakhKoreanKyrgyzLatvianLithuanianMacedonianMalteseMongolianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTajikTurkishUzbekYiddish
handel
Dagens tema

English

French

German

Spanish

Portuguese

Italian

Polish

Russian

Arabic

Chinese (Traditional)